Acompanyament Familiar

criar y jugar

“Una invitació a conèixer una altra forma de criar, on l’amor i el respecte marquen el compàs. Una obra que aborda com podem acollir als nostres fills tal com són, i ofereix eines per regular els seus comportaments sense tractar de canviar la seva essència. El joc és una eina indispensable en el nostre desenvolupament com a espècie humana: activa la creativitat i la capacitat d’improvisació i permet desenvolupar recursos i eines per poder bregar amb diverses situacions a la vida.

Criar els nostres fills perquè caminin per aquesta vida amb confiança i alegria és una tasca apassionant, però sovint sorgeixen dubtes i inseguretats que no sempre sabem com abordar.

Des d’una mirada d’amor i respecte, que implica acollir els més petits tal com són, acceptant les seves particularitats i respectant els seus ritmes, dedica cadascun dels capítols a una temàtica particular, des de les clàssiques rebequeries, la gestió de les emocions o el espinós tema del menjar fins a aspectes tan delicats com les separacions familiars, el gènere o l’autoestima. Cada secció acaba amb un intel·ligent joc en família, que ens permetrà treballar els diferents temes de manera lúdica i creativa.

Més que un manual de criança, una experiència d’aprenentatge i transformació, perquè educar des del respecte implica primer de tot estar disposat a mirar-se a un mateix i créixer també en el procés.

Us deixo un vídeo presentació del llibre:

https://drive.google.com/file/d/1xkQVcUfcqCmvGiDRkDdALjlA_If7jWgz/view

I us recordo que el podeu trobar a les principals llibreries.  I també el podeu comprar online:

http://www.edicionesurano.es/es-es/catalogo/catalogos/ficha-tecnica.html?id=001000508

Elisenda Pascual

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *