Acompanyament Familiar

neus llop

Neus Llop, psicomotricitat terapèutica

Vaig néixer a Barcelona l’any 1985. Vaig estudiar Educació Social (UAB) i vaig estar treballant en varis projectes de l’àmbit social i comunitari, i arrel de formar-me en el Postgrau d’Expressió, Comunicació i Llenguatges a la pràctica socioeducativa (UB-Escola Expressió) l’any 2006, vaig començar a fer propostes i a intervenir des dels llenguatges expressius i el joc.

Després d’un any sabàtic de viatge per llatinoamèrica vaig retornar a Barcelona amb el desig de trobar un espai educatiu on s’acompanyés als infants des de l’amor i el respecte des de l’inici de la vida, com a principal font de prevenció. Al cap d’un mes, al febrer del 2009 vaig tenir la gran oportunitat d’entrar a La Caseta (projecte d’educació lliure al barri de Gràcia), i va començar un gran procés de transformació personal i professional del costat d’un gran equip humà, les famílies i els infants. La gran revelació va ser la mirada interna cap al meu procés personal en la relació amb els infants. I així ha estat com durant vuit anys he estat creixent dia a dia en aquest projecte, del qual actualment en sóc sòcia cooperativista i formo part de l’equip gestor.

L’any 2009 em vaig formar en Psicomotricitat Educativa i Preventiva (AEC)  i em va ajudar molt en cultivar la presència i l’acompanyar el joc dels infants. Després de cinc anys gaudint i aprenent de la pràctica psicomotriu amb els infants i grups en família, volia aprofundir una mica més en poder acompanyar a cada infant en la seva individualitat i vaig iniciar la formació en Psicomotricitat d’Ajuda Terapèutica (AEC) entre el 2014-16. Actualment el meu desig és poder acompanyar a infants en el seu procés maduratiu a través d’aquest diàleg corporal que s’estableix a la sala a partir del moviment i el joc.

Al desembre del 2016 vaig ser mare i sento que m’estic reconeixent en aquest nou camí de la maternitat.

Si vols contactar amb la Neus ho pots fer a la següent direcció: neus.llop@acompanyamentfamiliar.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *